Examen FEA-Ondernemer

Het examen FEA-Ondernemer bestaat uit het uitwerken van een casus en het mondeling verdedigen ervan. Deelname aan het examen FEA-Ondernemer is alleen mogelijk indien u aantoonbaar voldoende kennis heeft van een echtscheiding van een particulier. U voldoet hieraan wanneer u staat ingeschreven als RFEA-Particulier óf voor het examen MC FEA-Particulier een 5,0 of hoger heeft behaald (niet ouder dan 2 jaar).

Voldoet u nog niet aan deze kenniseis, dan kunt u tegelijk met de inschrijving voor het examen FEA-Ondernemer inschrijven voor het eerstvolgende examen MC FEA-Particulier. Als u hiervoor minimaal een 5,0 behaalt, kunt u deelnemen aan het eerstvolgende examen FEA-Ondernemer.

De kosten voor het examen FEA-Ondernemer bedragen per 1 januari 2023:

Examen Kosten*
Examen FEA-Ondernemer € 634,-
Gelijktijdige inschrijving Examen MC FEA particulier en Examen FEA-Ondernemer    € 976,-

*Tarieven examen zijn onderhevig aan BTW-heffing tenzij kandidaat ter voorbereiding op het examen een van BTW vrijgestelde opleiding heeft gevolgd bij een door de Stichting RFEA geaccrediteerd opleidingsinstituut. In dat geval is het examen vrij van BTW.

Lees voor een toelichting van de kosten en meer details over het examen FEA-Ondernemer het examenreglement FEA-Ondernemer 2023.

U kunt zich voor dit (laatste) examen FEA ondernemer aanmelden tot 17 februari 2023. De eindgesprekken voor dit examen vinden plaats op donderdag 8 en vrijdag 9 juni 2023 in Bunnik.

Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Stuur dan een mail naar: examenbureau@rfea.nl

 

Casus met richtlijnantwoorden

Periodiek wordt in het kader van de examentrainingen en permanente educatie van de leden van RFEA een examencasus FEA ondernemer met richtlijnantwoorden door de stichting RFEA gepubliceerd.