Ik ben professional

Deskundige financieel echtscheidingsadviseurs kunnen zich onderscheiden door middel van de titel Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA). Dit biedt consumenten de zekerheid van een goed advies. Wil je je verdiepen of specialiseren op het gebied van financiële echtscheidingsadvisering? Dan is de RFEA-titel iets voor jou. Jaarlijks verwerven circa 30 adviseurs het RFEA-keurmerk. Zij zijn werkzaam bij banken, bij advies- of accountantskantoren, als zelfstandig gevestigd financieel echtscheidingsadviseur, als mediator, notaris of als advocaat. RFEA is een exclusieve titel, op dit moment voorbehouden aan 200 adviseurs in Nederland.

Lid worden

Kom je regelmatig klanten tegen die in een scheiding zitten? Wil je je meer in advies rond een scheiding specialiseren? Wil je klanten als een echte specialist bij echtscheiding adviseren? Vergroot dan je kennis op financieel, fiscaal en juridisch terrein en schrijf je in bij het Register voor Financieel Echtscheidingsadviseurs. 

Om opgenomen te worden in het RFEA-register moet je voldoen aan zware kwaliteitseisen. Ben je eenmaal ingeschreven in het register, dan gelden voor jou doorlopende vakbekwaamheidseisen. Deze worden periodiek vastgesteld door de Stichting RFEA.
Leg het FEA-examen af en laat je opnemen in het Register Financieel Echtscheidingsadviseur. Een mooie investering voor je toekomst.
Lid worden

Wat kan RFEA voor jou betekenen?

Als RFEA-lid ben je onderdeel van een vereniging. Dit is wat we je bieden:

  • Een eigen persoonlijke webpagina op de REFA-site. Via de adviseurszoeker kunnen consumenten jou dan vinden.
  • Twee keer per jaar een RFEA Bijeenkomst met onder andere interessante lezingen en workshops. 
  • Nieuwsbrieven en een besloten LinkedIn-groep om de laatste ontwikkelingen te delen.
  • Vier consumentenartikelen per jaar die je op je website mag plaatsen en kan delen via je social media.
  • Intervisie met RFEA Lokaal. Dit zijn kleine groepen met echtscheidingsadviseurs die een paar keer per jaar bij elkaar komen.

Meer over RFEA